Naslovna Gdje radimo

Gdje radimo

Gdje radimo

Najčešće poslove obavljamo u Marini Dalmacija, Bibinje-Sukošan, u kojoj je smještena i naša radiona, 6 milja južnije od Zadra 44º03,4'N; 015º17,9'E

Također smo kooperanti marine Kornati, Biograd n/m 14 milja južnije od Zadra 43º56,5'N; 015º26,7'E.

Često smo viđeni u:

Marini Tankerkomerc 44º07,2'N; 015º13,7'E u Zadru, kao i u marini Borik 44º07,7'N; 015º12,9'E i na Vitrenjaku 44º07,6'N; 015º12,9'E gdje se nalazi i naš jedriličarski klub 'USKOK'.

Znamo doći i u marinu Preko na otoku Ugljanu 44º04,8 'N; 015º12,6'E kao i u marinu 'Olive island' u Sutomišćici, također na otoku Ugljanu 44º05,7'N; 015º10,2'E.

U marini Pirovac 43º49'N; 015º39,8'E smo isto tako ugovorni kooperanti.

Generalno kažemo da radimo od Š do Š (od marine Šimuni do marine Šibenik - Mandalina). Možemo reći da u marinu Veli Iž na otoku Ižu i marinu Veli rat na Dugom otoku, načelno ne idemo, osim mjerenja i davanja ponude za određeni posao.

Svaka od marina ima svoja pravila i mi se trudimo poštovati ih. Stoga se možete i sami informirati u Vašoj marini pod kojim uvjetima mi možemo doći raditi na Vaš brod...

Gdje se nalazimo?

Ovo pitanje i nema baš puno smisla, ali ćemo se truditi očekivano odgovoriti:

Gdje se točno nalazimo može biti vrlo zanimljivo pitanje u smislu da zapravo nemamo pojma gdje se nalazimo, a najbliži odgovor bi bio sljedeći:

  • Naš Svemir (što god to bilo)
  • Laniakea (okvirno, superklaster od kojeg je naša lokalna grupa klastera jedan komadić)
  • Naša galaksija (ona što je već duži niz godina u sudaru s Andromedom)
  • Solarni sustav (oliti naš naziv za sunčev sustav)
  • Zemlja (ugrubo treća ''veća'' nakupina materije od centralne zvijezde)
  • Europa (naziv za komad površine na prije spomenutom planetu)
  • Hrvatska (ili Croatia, s prefiksom unutarnjeg političkog uređenja ''Republika'')
  • Bibinje-Sukošan (ovdje stvari već postaju komplicirane)
  • Marina Dalmacija 15 (ne znam ni kako bih definirao ovu pojavu)

Glavni ulaz, prođite zgradu recepcije i skrenite desno, pratite cestu, jedna okuka,odmah druga okuka, vozite ravno i ispred treće okuke, a netom poslije 16. gata, skrenite desno i eto Vas ispred nas i nas ispred Vas.

Ako nakon svega ovog još imate pitanja vezana uz pitanje ''gdje se nalazimo?'', vjerujte nam, imamo ih i mi. Ako se zapitamo čije su te druge galaksije vrlo brzo ćete stići do pitanja "tko smo mi?", a onda definitivno pitanje "gdje se nalazimo?" nema smisla.

P.S. Savjetujemo Vam memoriranje ove stranice na Vaš pametni-mobilni-telekomunikacijski-primopredajnik za slučaj malo vjerojatnog prolaska kroz crvotočinu i nalaska vanzemaljca, koji su voljni i u mogućnosti, vratiti Vas nazad uz pomoć informacija predočenih na ovoj stranici.

Gdje radimo

Neizmjerno smo zahvalni Gradu Zadru i njihovom projektu Poduzetnički inkubator. Zahvaljujući njima naša radionica nalazila se u zgradi Poduzetničkog inkubatora grada Zadra, od 2007. - 2013. godine i tako smo lakše prebrodili početak i spoznali skrivene troškove poslovanja.

Početkom 2014.-te godine selimo u marinu Dalmacija, gdje smo u početku dijelili prostor s 'Rados Electronic'-om i prije nego što smo čuli za pojam ''Coworking''.

Od 2015.-te selimo u svoj novi prostor u marini Dalmacija.

Radionica se nalazi između gata 15 i 16.