GDJE SE NALAZIMO / 1

Početkom 2014.-te godine napokon smo iselili iz poduzetničkog inkubatora u našu lipu i dragu marinu Dalmacija (sigurno znate di je). Pozicija nam je u blizini gata 13.

I prije nego što smo čuli izraz 'coworking' udružili smo se s obrtom 'RADOS ELECTRONIC' u najmu poslovnog prostora i podijelili i prostor i troškove najma. Iako su se kladili da nećemo izdržati skupa preko šest mjeseci bez fizičke podjele prostora (svak svoja vrata, ključ, brava i sve što ide uz 'gribje').

Prošlo je skoro dvije godine, a mi se još nismo posvađali, dapače učvrstili smo naše prijateljstvo. 

Neizmjerno smo zahvalni Gradu Zadru i njihovom projektu Poduzetnički inkubator. Zahvaljujući njima, naša radionica nalazila se u zgradi Poduzetničkog inkubatora grada Zadra, od 2007. - 2013. godine.

 

GDJE SE NALAZIMO / 2

2001_ship_1301449790.jpg

GDJE SE NALAZIMO?

 

Ovo pitanje i nema baš puno smisla, ali ćemo se truditi očekivano odgovoriti:

Gdje se točno nalazimo može biti vrlo zanimljivo pitanje u smislu da zapravo nemamo pojma gdje se nalazimo, a najbliži odgovor bi bio sljedeći:


Naš Svemir (što god to bilo)

Laniakea  (okvirno, superklaster od kojeg je naša lokalna grupa klastera jedan komadić)
Naša galaksija (ona što je već duži niz godina u sudaru s Andromedom)
Solarni sustav (oliti naš naziv za sunčev sustav)
Zemlja (ugrubo treća ''veća'' nakupina materije od centralne zvijezde)
Europa (naziv za komad površine na prije spomenutom planetu)
Hrvatska (ili Croatia, s prefiksom unutarnjeg političkog uređenja ''Republika'')
Bibinje-Sukošan (ovdje stvari već postaju komplicirane)

Marina Dalmacija 13 (ne znam ni kako bih definirao ovu pojavu)

 

Glavni ulaz, prođite zgradu recepcije i skrenite desno, pratite cestu, jedna okuka,odmah druga okuka, vozite ravno i ispred treće okuke, a netom poslije 13. gata, skrenite desno i eto Vas ispred nas i nas ispred Vas.


Ako nakon svega ovog još imate pitanja vezana uz pitanje ''gdje se nalazimo?'', vjerujte nam, imamo ih i mi.
Ako se zapitamo čije su te druge galaksije vrlo brzo ćete stići do pitanja "tko smo mi?", a onda definitivno pitanje "gdje se nalazimo?" nema smisla.

 

 

P.S. Savjetujemo Vam memoriranje ove stranice na Vaš pametni-mobilni-telekomunikacijski-primopredajnik za slučaj malo vjerojatnog prolaska kroz crvotočinu i nalaska vanzemaljca, koji su voljni i u mogućnosti, vratiti Vas nazad uz pomoć informacija predočenih na ovoj stranici.

 

GDJE SE NALAZIMO / 1

Početkom 2014.-te godine napokon smo iselili iz poduzetničkog inkubatora u našu lipi i dragu marinu Dalmacija ( ako ne znate di je marina Dalmacija ubijte se odmah). Pozicija nam je u blizini gata 13.

Na prvi aprilililili 2014. smo napravili dan otvorenih vrata na koji smo pozvali sve nama drage ljude koji  su se odazvali u velikom broju, pa smo cili dan ili,pili,ili,pili i bilo smo jako, jako veseli...    

I prije nego što smo čuli izraz coworking udružili smo se s obrtom 'RADOS ELECTRONIC' u najmu poslovnog prostora i podijelili i prostor i troškove najma. Iako su se kladili da nećemo izdržati skupa preko šest mjeseci bez fizičke podjele prostora (svak svoja vrata, ključ, brava i sve što ide uz 'gribje').

Prošlo je skoro dvije godine, a mi se još nismo posvađali, dapače učvrstili smo naše prijateljstvo. 

Neizmjerno smo zahvalni Gradu Zadru i njihovom projektu Poduzetnički inkubator. Zahvaljujući njima naša radionica nalazila se u zgradi Poduzetničkog inkubatora grada Zadra, od 2007. - 2013. godine.

 

"SKIPER"
Grgura Budislavića 99
HR-23000 Zadar
e: skiper.zadar@gmail.com
mob: ++385/(0)95 837 4749
mob: ++385/(0)95 894 5889